Hoitokuvaukset ja hinnasto

Niska-hartia-pään alueen hoito 45 min.

50€

3x 145€

Hoito sisältää vyöhyketerapeuttisen niskan ja hartiapisteiden avauksen sekä korvien, pään ja kasvojen vyöhyketerapeuttisen hoidon mm. vyöhykeratahierontaa ja vyöhykepisteiden painantaa käyttäen. Hoito on hyvin rentouttava ja siitä voi saada apua eri vaivoihin, kuten kiputiloihin, stressiin, unettomuuteen, ruuansulatusvaivoihin, mielen huoliin ym. Kokeilemisen arvoinen lyhyempi hoito, kun kaipaat rentoutusta keholle ja mielelle arjen haasteisiin ja kiireisiin!

Vyöhyketerapeuttinen rentoutushoito / yleishoito 60 min.

65€

3x 185€

Hoito sisältää niskan ja hartiapisteiden avauksen sekä korvien ja pään alueen hoidon, sekä valinnan mukaan joko käsien tai jalkojen vyöhyketerapeuttisen hoidon mm. vyöhykeratahierontaa ja vyöhykepistepainantaa käyttäen. 

Hoito on hyvin rentouttava ja omaa immuunipuolustusta vahvistava ja siitä voi saada apua erilaisiin vaivoihin, kuten kiputiloihin, stressiin, unettomuuteen, ruuansulatusvaivoihin, mielen huoliin ym. Tähän hyvänolon hoitoon kannattaa tulla, jos huomaat ajautuneesi epätasapaino- / stressitilaan ja kaipaat tasapainotusta, selkeyttä ja rentoutusta arjen keskelle tai haluat vain antaa hoitavaa ja palauttavaa laatuaikaa itsellesi tai läheisellesi, ehdottomasti kokeilemisen arvoinen hoito!

Vyöhyketarapeuttinen rentoutushoito / yleishoito 90 min.

85€

3x 240€

Hoito sisältää niskan ja hartiapisteiden avauksen sekä korvien, pään, käsien, jalkojen ja selän vyöhyketerapeuttisen hoidon mm. vyöhykeratahierontaa ja vyöhykepistepainantaa käyttäen ja asiakkaan tarpeita / toiveita kuunnellen. 

Hoito on hyvin rentouttava ja omaa immuunipuolustusta vahvistava ja siitä voi saada apua erilaisiin vaivoihin, kuten kiputiloihin, stressiin, unettomuuteen, ruuansulatusvaivoihin, mielen huoliin ym. Tähän pidempään kokonaisvaltaiseen hoitoon kannattaa tulla, jos huomaat ajautuneesi epätasapaino- / stressitilaan ja kaipaat tasapainotusta, selkeyttä ja rentoutusta arjen keskelle tai haluat vain antaa hoitavaa ja palauttavaa laatuaikaa itsellesi tai läheisellesi, ehdottomasti kokeilemisen arvoinen hoito!

Tunnevyöhyketerapia (jatkohoito) 90 min.

85€

3x 240€

Tunnevyöhyketerapia (ensihoito / jatkohoidot) 120 min.

115€

Lapsen/nuoren hoito

30min

45min

60min

90min

40€

50€

65€

85€

Lasten ja nuorten hoidoissa mietitään hoidon sisältö ja aika aina yksilöllisesti tilanteen ja tarpeen mukaan. Hoito voi olla esimerkiksi rentouttavaa yleishoitoa tai siinä voidaan keskittyä tiettyihin aiheisiin tai kehon osiin. Hoito tehdään tottakai aina lasta / nuorta herkästi kuunnellen ja hänen tuntemuksiaan kunnioittaen. Hoidon pituus voi vaihdella 30-90 minuuttiin.

Hinnat sisältävät alv:n.

Scroll to Top